Майорика - аксесоари за баня
Колекция аксесоари за баня Плочки

Плочки

MARAZZI е водеща италианска фабрика за производство на фаянс и гранитогрес, която в последните години е номер едно по обем на продажбите в световен мащаб.

Съчетанието на традиция, култура, естетика и най-качествени материали, с които работи фабриката, я прави еталон за италиански дизайн и качество, добре познати и на българският пазар.

В продължение на десетилетия, дизайнерите на MARAZZI разработват и предлагат на пазара нови, оригинални модели фаянс и гранитогрес, които диктуват модата в съвременния дизайн и архитектура.
Изключителното техническо изпълнение на продуктите ги характерзира с показатели за качество, като : твърдост, устойчивост на износване и петна, устойчивост на хлъзгане, лесно почистване, голям диапазон от размери и т.н.
С над 3500 продукта, в различни размери, цветове, дебелини и повърхности, MARAZZI е в състояние да реагира бързо на различните нужди, свързани с обзавеждането на жилищни пространства и съобразени със съвременната архитектура.

Днес се използват плочки MARAZZI не само за подовете и стените на жилищни сгради, а благодарение на своите изключителни технически и естетически характеристики, те са все по-често предпочитани за използване и на обществени места и в по-големите архитектурни проекти.

Каталог плочки 1 (AbsoluteWhite_Catalogue) »
Каталог плочки 2 (Catalogue_Elegance) »
Каталог плочки 3 (Chroma-Neutral_Catalogue) »
Каталог плочки 4 (GENERAL-2017_interattivo_72dpi) »
Каталог плочки 5 (Memento_Catalogue-1) »
Каталог плочки 6 (MRZ---Color-plan-catalogue) »
Каталог плочки 7 (MRZ---concrete-look-catalogue) »
Каталог плочки 8 (MRZ---stone-look-catalogue) »
Каталог плочки 9 (MRZ---wall-coverings-catalogue) »
Каталог плочки 10 (MRZ---wood-look-catalogue) »


Серии в колекция "Плочки":