Майорика - аксесоари за баня
Колекция аксесоари за баня ВАНИ ЗА БАНЯ

ВАНИ ЗА БАНЯ

ACRILAN SA е първата гръцка компания, която произвежда акрилни вани от 1982 г.

Продуктите са с високо качество и естетика, които са оценени от клиентите ни.
Производството се осъществява изцяло във фабрика от 40000 кв.м. обща площ и 6000 кв.м. производствени помещения, в Халкедона до гр.Солун.

В ACRILAN посвещават всичките си усилия и опит в преобразуването на водата, чрез техните вани и душ кабини, в среда на спокойствие и комфорт.
Техните продукти се радват на практично приложение, в което форма и функция съжителстват хармонично. Произвеждат акрилни вани, обикновени или с хидромасаж, използвайки многослоен акрилен лист, покриващ всички стандарти и изисквания, определени от Европейския съюз. Всеки продукт се отличава с модерен и ергономичен дизайн, различни размери и цветове, безупречно гладка, завършваща повърхност и издръжливост на материалите.

ACRILAN отдава голямо значение на материала на произведените продукти.
Акрилът (специално създаден за санитарни продукти) е най-подходящият материал за изграждане и изпръскване на вани.
Той е нетоксичен, звукоизолиращ и топлоизолиращ, издържа на високата температура на водата за по-дълго време, отколкото всеки друг материал чрез своите изолационни свойства. Той е с приятна текстура и гладка повърхност.

Лесен за почистване, поддържа блясък, като същевременно се избягва концентрация на бактерии, защото е много компактен и подобен на стъкло.

ACRILAN използва акрилен лист, който покрива всички стандарти и изисквания, поставени от ЕС. Прилагат се стандартите EN263 и EN198, определящи необходимите свойства на акрилните листове за производството на душ корита и вани. Структура, цвят, дебелина, твърдост, непропускливост, устойчивост на удар, топла вода и почистващи продукти, са някои от свойствата, изброени и изискващи се в горните спецификации.

ACRILAN използва акрилни листове, произведенини от Lucite, която е световен лидер в проектирането, разработването и производството на акрилни листове. Над 50% от акрилните вани в света са изградени от Lucite акрилни листове.
Разгледайте каталога »


Серии в колекция "ВАНИ ЗА БАНЯ":