Майорика - аксесоари за баня

Колекции аксесоари за баня

COMMERCIAL VALUE

15 серии, които отговарят на нуждите и вкуса на повечето клиенти. Колекцията е подходяща и за хотелски проекти, тъй като е съчетание между качество и конкурентни цени. Аксесоарите от тази колекция, биха внесли разнообразие във вашата баня, съчетано с удобство и лесна поддръжка.

Вижте цялата колекция »


DESIGN COLLECTION

Девет серии, в дизайна на които, водеща роля има естетическото възприятие и индивидуалността на всяка една от тях.

Минималистичният дизайн на някои от сериите и елегантните извивки на други, впечатляват архитекти и дизайнери, като по този начин отговарят на високите им критерии и изисканият вкус на техните клиенти.

Вижте цялата колекция »


Extra Comfort

Колекцията се състои предимно от различни видове ъглови сапунерки, дълбоки правоъгълни кошници за козметика и свободно стоящи държачи за тоалетна хартия и хавлии, с вградени различни по форма и големина четки за WC.

Също така в тази колекция може да намерите свободно стоящи сапунерки, дозатори, чаши за четки за зъби, увеличителни огледала и резервни части за аксесоарите.

Вижте цялата колекция »


Hotel Inspiration

Тази колекция е насочена към вниманието на хотелиери и ресторантьори, тъй като включва различни артикули, подходящи за хотели и обществени места: етажерки за хавлии, дръжки за вана, дръжки за стъклени врати, както и много видове закачалки и държачи за хавлии и за тоалетна хартия, сапунерки, дозатори и др.

Вижте цялата колекция »


Кошчета и Четки

Колекцията се състои от около петдесет разновидности на кошчета и четки, изработени в различни финиши и 18 цвята. Цветовете са положени върху хром и са устойчиви на влага. Финишите в които се произвеждат са : изчистен хром, бронз, злато, сатениран никел, както и комбинации между хром и злато, и бронз и злато.

Вижте цялата колекция »


ВАНИ ЗА БАНЯ

ACRILAN SA е първата гръцка компания, която произвежда акрилни вани от 1982 г.

Продуктите са с високо качество и естетика, които са оценени от клиентите ни.
Производството се осъществява изцяло във фабрика от 40000 кв.м. обща площ и 6000 кв.м. производствени помещения, в Халкедона до гр.Солун.

В ACRILAN посвещават всичките си усилия и опит в преобразуването на водата, чрез техните вани и душ кабини, в среда на спокойствие и комфорт.
Техните продукти се радват на практично приложение, в което форма и функция съжителстват хармонично. Произвеждат акрилни вани, обикновени или с хидромасаж, използвайки многослоен акрилен лист, покриващ всички стандарти и изисквания, определени от Европейския съюз. Всеки продукт се отличава с модерен и ергономичен дизайн, различни размери и цветове, безупречно гладка, завършваща повърхност и издръжливост на материалите.

ACRILAN отдава голямо значение на материала на произведените продукти.
Акрилът (специално създаден за санитарни продукти) е най-подходящият материал за изграждане и изпръскване на вани.
Той е нетоксичен, звукоизолиращ и топлоизолиращ, издържа на високата температура на водата за по-дълго време, отколкото всеки друг материал чрез своите изолационни свойства. Той е с приятна текстура и гладка повърхност.

Лесен за почистване, поддържа блясък, като същевременно се избягва концентрация на бактерии, защото е много компактен и подобен на стъкло.

ACRILAN използва акрилен лист, който покрива всички стандарти и изисквания, поставени от ЕС. Прилагат се стандартите EN263 и EN198, определящи необходимите свойства на акрилните листове за производството на душ корита и вани. Структура, цвят, дебелина, твърдост, непропускливост, устойчивост на удар, топла вода и почистващи продукти, са някои от свойствата, изброени и изискващи се в горните спецификации.

ACRILAN използва акрилни листове, произведенини от Lucite, която е световен лидер в проектирането, разработването и производството на акрилни листове. Над 50% от акрилните вани в света са изградени от Lucite акрилни листове.
Разгледайте каталога »

Вижте цялата колекция »


Мебели за баня

FURNIBATH произвежда мебели за баня от 1986 г., като се съобразява с нуждите и тенденциите на пазара, както и с европейските стандарти за качество.
Фабриката заема модерна частна собственост от 1500 квадратни метра, като планира да се разшири през настоящата година. Тя има широка мрежа от търговци на дребно, които непрекъснато се увеличават.
FURNIBATH проектира мебели с вечна стойност, за всякакви естетически предпочитания и бюджет.
Мебелите са групирани в линии, в зависимост от техния дизайн и структура на релефната синтетика - имитация на дърво или в цвят, които се използват за производството им.

Шкафовете са функционални, изработени от материали с високо качество, които са произведени специално за баня и издържат на влага и промени в температурата.
Релефното PVC от което се изработват, е с дървесен вид в различни нюанси, като имитацията е изключително автентична.
В началото на тази година, фабриката добави към производството си новите шкафове от линия Z, които са с механизми с плавно затваряне на вратите. Шкафовете на FURNIBATH са с отлично съотношение между цена и качество.

Вижте цялата колекция »


ПЛОЧКИ MARAZZI ИТАЛИЯ

MARAZZI е водеща италианска фабрика за производство на фаянс и гранитогрес, която в последните години е номер едно по обем на продажбите в световен мащаб.

Съчетанието на традиция, култура, естетика и най-качествени материали, с които работи фабриката, я прави еталон за италиански дизайн и качество, добре познати и на българският пазар.

В продължение на десетилетия, дизайнерите на MARAZZI разработват и предлагат на пазара нови, оригинални модели фаянс и гранитогрес, които диктуват модата в съвременния дизайн и архитектура.
Изключителното техническо изпълнение на продуктите ги характерзира с показатели за качество, като : твърдост, устойчивост на износване и петна, устойчивост на хлъзгане, лесно почистване, голям диапазон от размери и т.н.
С над 3500 продукта, в различни размери, цветове, дебелини и повърхности, MARAZZI е в състояние да реагира бързо на различните нужди, свързани с обзавеждането на жилищни пространства и съобразени със съвременната архитектура.

Днес се използват плочки MARAZZI не само за подовете и стените на жилищни сгради, а благодарение на своите изключителни технически и естетически характеристики, те са все по-често предпочитани за използване и на обществени места и в по-големите архитектурни проекти.

Каталог плочки 1 (AbsoluteWhite_Catalogue) »
Каталог плочки 2 (Catalogue_Elegance) »
Каталог плочки 3 (Chroma-Neutral_Catalogue) »
Каталог плочки 4 (GENERAL-2017_interattivo_72dpi) »
Каталог плочки 5 (Memento_Catalogue-1) »
Каталог плочки 6 (MRZ---Color-plan-catalogue) »
Каталог плочки 7 (MRZ---concrete-look-catalogue) »
Каталог плочки 8 (MRZ---stone-look-catalogue) »
Каталог плочки 9 (MRZ---wall-coverings-catalogue) »
Каталог плочки 10 (MRZ---wood-look-catalogue) »

Вижте цялата колекция »


РАЗПРОДАЖБИ И ПРОМОЦИИ

В тази колекция са продуктите, които фирмата предлага на промоционални цени!

Вижте цялата колекция »