Майорика - аксесоари за баня

Колекции аксесоари за баня

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

16 серии, които отговарят на нуждите и вкуса на повечето клиенти. Колекцията е подходяща и за хотелски проекти, тъй като е съчетание между качество и конкурентни цени. Аксесоарите от тази колекция, биха внесли разнообразие във вашата баня, съчетано с удобство и лесна поддръжка.

Вижте цялата колекция »


ЧЕТКИ И КОШЧЕТА ЗА БАНЯ

В колекцията са представени голям брой четки и кошчета, които са изработени от INOX AISHI 304 (неръжадема стомана) или от масивен месинг в различни финиши и цветове. Произвеждат се в 12 финиша: хром, матирана мед, бронз мат, тъмен бронз мат, матиран никел, матиран месинг, черен хром, матиран черен хром, злато 24К, матирано злато 24К, розово злато 24К, матирано розово злато 24К. Също така и в 5 актуални цвята: черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат.

Вижте цялата колекция »


ВАНИ ЗА БАНЯ

ACRILAN SA е първата гръцка компания, която произвежда акрилни вани от 1982 г.

Продуктите са с високо качество и естетика, които са оценени от клиентите ни.
Производството се осъществява изцяло във фабрика от 40000 кв.м. обща площ и 6000 кв.м. производствени помещения, в Халкедона до гр.Солун.

В ACRILAN посвещават всичките си усилия и опит в преобразуването на водата, чрез техните вани и душ кабини, в среда на спокойствие и комфорт.
Техните продукти се радват на практично приложение, в което форма и функция съжителстват хармонично. Произвеждат акрилни вани, обикновени или с хидромасаж, използвайки многослоен акрилен лист, покриващ всички стандарти и изисквания, определени от Европейския съюз. Всеки продукт се отличава с модерен и ергономичен дизайн, различни размери и цветове, безупречно гладка, завършваща повърхност и издръжливост на материалите.

ACRILAN отдава голямо значение на материала на произведените продукти.
Акрилът (специално създаден за санитарни продукти) е най-подходящият материал за изграждане и изпръскване на вани.
Той е нетоксичен, звукоизолиращ и топлоизолиращ, издържа на високата температура на водата за по-дълго време, отколкото всеки друг материал чрез своите изолационни свойства. Той е с приятна текстура и гладка повърхност.

Лесен за почистване, поддържа блясък, като същевременно се избягва концентрация на бактерии, защото е много компактен и подобен на стъкло.

ACRILAN използва акрилен лист, който покрива всички стандарти и изисквания, поставени от ЕС. Прилагат се стандартите EN263 и EN198, определящи необходимите свойства на акрилните листове за производството на душ корита и вани. Структура, цвят, дебелина, твърдост, непропускливост, устойчивост на удар, топла вода и почистващи продукти, са някои от свойствата, изброени и изискващи се в горните спецификации.

ACRILAN използва акрилни листове, произведенини от Lucite, която е световен лидер в проектирането, разработването и производството на акрилни листове. Над 50% от акрилните вани в света са изградени от Lucite акрилни листове.
Разгледайте каталога »

Вижте цялата колекция »


МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ от PVC

Шкафове за баня със стилен дизайн, подходящи за влажни и мокри помещения. Изработени от PVC! Шкафовете могат да бъдат в бяло, с цветове по RAL и с дървесен цвят по избор от мостреник, с 22 цвята HPL - имитация на дърво!


 

Вижте цялата колекция »


ГРАНИТОГРЕС И ФАЯНС MARAZZI ИТАЛИЯ

MARAZZI е водеща италианска фабрика за производство на фаянс и гранитогрес, която в последните години е номер едно по обем на продажбите в световен мащаб. Съчетанието на традиция, култура, естетика и най-качествени материали, с които работи фабриката, я прави еталон за италиански дизайн и качество, добре познати и на българският пазар. В продължение на десетилетия, дизайнерите на MARAZZI разработват и предлагат на пазара нови, оригинални модели фаянс и гранитогрес, които диктуват модата в съвременния дизайн и архитектура. Изключителното техническо изпълнение на продуктите ги характерзира с показатели за качество, като: твърдост, устойчивост на износване и петна, устойчивост на хлъзгане, лесно почистване, голям диапазон от размери и т.н. С над 3500 продукта, в различни размери, цветове, дебелини и повърхности, MARAZZI е в състояние да реагира бързо на различните нужди, свързани с обзавеждането на жилищни и обществени пространства, съобразени със съвременната архитектура.

Каталог плочки 1 (AbsoluteWhite_Catalogue) »
Каталог плочки 2 (Catalogue_Elegance) »
Каталог плочки 3 (Chroma-Neutral_Catalogue) »
Каталог плочки 4 (GENERAL-_interattivo_72dpi) »
Каталог плочки 5 (Memento_Catalogue-1) »
Каталог плочки 6 (MRZ---Color-plan-catalogue) »
Каталог плочки 7 (MRZ---concrete-look-catalogue) »
Каталог плочки 8 (MRZ---stone-look-catalogue) »

Каталог плочки 9 (MRZ---wall-coverings-catalogue) »
Каталог плочки 10 (MRZ---wood-look-catalogue) »

Вижте цялата колекция »


РАЗПРОДАЖБИ И ПРОМОЦИИ

В тази колекция са продуктите, които фирмата предлага на промоционални цени!

Вижте цялата колекция »


СНИМКИ И 3D ПРОЕКТИ

Снимки MARAZZI Италия и осъществени 3D проекти

Вижте цялата колекция »


СТОЙКИ ЗА ТОАЛЕТНА И БАНЯ

Фабриката предлага разнообразие от стойки за тоалетна и баня. Ако не желаете да пробивате стените, с помощта на стойка можете лесно да подредите кърпите или тоалетната хартия. Стойките се произвеждат в 8 финиша в/у масивен месинг: хром, матирана мед, бронз мат, тъмен бронз мат, матиран никел, матиран месинг, черен хром, матиран черен хром. Също така и в пет цвята  в/у масивна месингова основа : черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат.

Вижте цялата колекция »


СВОБОДНО СТОЯЩИ АКСЕСОАРИ

Фабриката предлага голямо разнообразие от свободно стоящи аксесаори за баня. Произвеждат се в 8 финиша в/у масивен месинг: хром, матирана мед, бронз мат, тъмен бронз мат, матиран никел, матиран месинг, черен хром, матиран черен хром. Също така и в пет цвята  в/у масивна месингова основа : черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат.

Вижте цялата колекция »


КОШНИЦИ И ПОЛИЦИ ЗА ДУШ ПРОСТРАНСТВО

Фабриката предлага голямо разнообразие кошници и полици за душ пространство. Полиците се произвеждат от INOX AISI 304 и в пет цвята  в/у основа от неръждаема стомана: черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат, както и в хром в/у масивен месинг. Също така и в пет цвята  в/у масивна месингова основа : черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат. Кошниците за душ пространсртво се произвеждат в 8 финиша в/у масивен месинг: хром, матирана мед, бронз мат, тъмен бронз мат, матиран никел, матиран месинг, черен хром, матиран черен хром. Също така и в пет цвята  в/у масивна месингова основа : черен мат, тъмен графит, зърнест антрацит, бял мат, бежов мат.

Вижте цялата колекция »