Майорика - аксесоари за баня

ЗА НАС

Фирма " Майорика " - ЕООД, е основана през 1999г. в гр. София, с основен предмет на дейност внос и търговия с аксесоари, смесители, обзавеждане за баня, санитарен фаянс и гранитогрес.

През годините фирмата е работила с фабрики от Италия, Испания, Германия, Португалия и Гърция, между които : BERLONI, CORDIVARI, BOX DOCCE 2B, HATRIA, MARAZZI, GROHE, TRES, EVA BAGNO, EUROPA GLASS, SANCO, INDUSA, TODAGRES и др., както и с някои качествени производители от България, като VIDIMA - Севлиево, която е неразделна част от групата IDEAL STANDARD INTERNATIONAL.

В днешно време фирмата е съсредоточила вниманието си към внос предимно на аксесоари за баня, дизайнерски аксесоари, луксозни принадлежности, качествени аксесоари за банята или хотела.

Предлагаме богат избор и на бронзови аксесоари, хром - злато аксесоари, четки за тоалетна, кошчета за баня, стъклени четки, хромирани кошчета за баня, аксесоари и етажерки от матирано стъкло, луксозни етажерки за баня, огледала за баня, смесители, обзавеждане за баня и санитарен фаянс.

Основната фабрика за производство на аксесоари, с която фирма " Майорика " - ЕООД  има удоволствието да работи, е SANCO - Гърция, която е един от най - големите производители на аксесоари в Европа, с богат асортимент и дългогодишен опит в проектирането и производството, както на дизайнерски аксесоари за баня, така и на комерсиални серии, които да задоволят всеки вкус. Аксесоарите , които предлага фирма " Майорика " - ЕООД са с високо качество на материалите и 12 години гаранция.

Фирма " Майорика " - ЕООД, предлага също така аксесоари за оборудване на хотели и спа центрове, които са от серията  - HOTEL INSPIRATION, както и дизайнерски модели в бронз, мед, злато и шест серии от SWAROVSKI COLLECTION, с различни по размер и цвят камъни Swarovski.

Фирмата работи също с немската компания GROHE, чиито смесители, структури за вграждане и т.н., са добре известни на българския пазар с високото си качество и изчистен дизайн. Италянските фирми GALASSIA, ARTCERAM, KERASAN, PAFFONI, FRATTINI, TREEMME, са също наш партньор, както и IDEAL STANDARD.

"Майорика" - ЕООД, редовно прави промоции на своите продукти и предлага компетентно обслужване на клиентите си.

ПРОФИЛ И ИСТОРИЯ НА ПАРТНЬОРСКАТА КОМПАНИЯ

setrificate

Kомпанията SANCO е основана през 1980 г. и още от самото начало е специализирана в проектиране и производство на аксесоари за баня. Днес, след 35-годишна успешна работа, остава единствената компания в Гърция и една от най-големите в Европа, която проектира и произвежда аксесоари за баня.Помещава се в сграда от 12000 кв.м. и се разпростира на обща площ от 17000 квадратни метра в промишлената зона на Коропи, Атика.

Фабриката е известна с най – съвременните технологии за производство на аксесоари, високо квалифициран персонал и висококачествени продукти.

Корпоративната философия е непрекъсната модернизация и развитие, съобразно европейските и международни стандарти, отнасящи се до проверки на качеството на производствения процес и защитата на околната среда.